Wiktionary:Tembung kanthi aksara wiwitan K

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

Tembung kanthi aksara wiwitan K:

kalih - kalo - kang - karep - karo - kathah - kaya - keceng - keli - kenceng - kentol - kepeksa - kesusu - kesusu - kethak - kethek - ki - kilak - kirik - kitha - kiwa - klambi - koen - kondhur - kongkon - kono - kowe - kowe - kucing - kula - kuping - kuru - kuthuk - kutuk - kuwi -


Sumber[besut]

  1. Kamus Indonesia - Daerah Jawa, Bali, Sunda, Madura, Sugiarto, dkk, PT Gramedia Pustaka Utama, 2007
Bali menyang indèks artikel