Wiktionary:Tembung kanthi aksara wiwitan M

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

Tembung kanthi aksara wiwitan M:

macan - madang - madosi - manah - mangan - manungsa - mapak - mari - mari-mari - mas - mata - matane - matur - mbiyen - mburi - melo - mendem - meneh - menek - menggok - mengko - mergo - meri - meri - mikul - mlaku - mlarat - mlayu - mlayu - mlebu - mlumah - mlungker - moro - mrene - mripat - mrono - mudhun - mulih - muliho - munggah - murep - muwun -


Sumber[besut]

  1. Kamus Indonesia - Daerah Jawa, Bali, Sunda, Madura, Sugiarto, dkk, PT Gramedia Pustaka Utama, 2007
Bali menyang indèks artikel