Wiktionary:Tembung kanthi aksara wiwitan N

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

Tembung kanthi aksara wiwitan N:

nang - nate - ndableg - ndhik - ndhodhok - ndhredheg - ndhuwur - nedha - nesu - ngalih - nganti - ngantuk - ngarep - ngatang-atang - ngelak - ngendika - ngerti - nggandhul - nggeblas - nggowo - ngisor - ngombe - ngono - ngragas - ngrewangi - ngumbe - ngunjuk - ning - njebabah - nunggoni - nunggu - nunut - nyanggong -


Sumber[besut]

  1. Kamus Indonesia - Daerah Jawa, Bali, Sunda, Madura, Sugiarto, dkk, PT Gramedia Pustaka Utama, 2007
Bali menyang indèks artikel