Wiktionary:Tembung kanthi aksara wiwitan O

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

Tembung kanthi aksara wiwitan O

ojo - ojo - omah - ono - onok - opo - ora -

Sumber[besut]

  1. Kamus Indonesia - Daerah Jawa, Bali, Sunda, Madura, Sugiarto, dkk, PT Gramedia Pustaka Utama, 2007
Bali menyang indèks artikel