Wiktionary:Tembung kanthi aksara wiwitan U

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

Tembung kanthi aksara wiwitan U:

untu - uwis -


Sumber[besut]

  1. Kamus Indonesia - Daerah Jawa, Bali, Sunda, Madura, Sugiarto, dkk, PT Gramedia Pustaka Utama, 2007
Bali menyang indèks artikel