Wiktionary:Tembung kanthi aksara wiwitan W

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

Tembung kanthi aksara wiwitan W:

wadah - wadoh - wanci - wangsul - waras - wareg - wedang - wedhok - wedhus - wedhus - wedi - weteng - wingi - wis - wisuh - wit - wolu - wonten - wungu -


Sumber[besut]

  1. Kamus Indonesia - Daerah Jawa, Bali, Sunda, Madura, Sugiarto, dkk, PT Gramedia Pustaka Utama, 2007
Bali menyang indèks artikel