aèng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

aèng Aksara Jawa: (ha)ꦲꦺ (è) (ng) krama/ngoko

  1. elok, anèh.







Kata kunci/keywords: arti aèng, makna aèng, definisi aèng, tegese aèng, tegesipun aèng

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.