abêr

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

abêr Aksara Jawa: ꦲꦧꦼꦂ krama/ngoko

  1. êntèk dayane, ngabar.
  2. suda kaluwihane (mari digdaya lsp),
  3. (Kw) mabur.
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti abêr, makna abêr, definisi abêr, tegese abêr, tegesipun abêr Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org