abên

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka aben)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

abên Aksara Jawa: (ha)ꦧꦼ ()ꦤ꧀ (n)

  1. êngg sabên.
  2. êngg (utawa abèn) kêrêp.








Kata kunci/keywords: arti abên, makna abên, definisi abên, tegese abên, tegesipun abên
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org