abir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

abir Aksara Jawa: ꦲꦧꦶꦂ krama/ngoko

  1. pêdhang ginaran landheyan (gêgaman Tyonghwa).








Kata kunci/keywords: arti abir, makna abir, definisi abir, tegese abir, tegesipun abir
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org