adhang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

(adhang) Aksara Jawa: (ha) (dha) (ng)

  1. diadhang
  2. diadhangi









Kata kunci/keywords: arti adhang, makna adhang, definisi adhang, tegese adhang, tegesipun adhang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org