aglis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

aglis Aksara Jawa: (ha)ꦒ꧀ (g)ꦭꦶ (li)ꦱ꧀ (s)

  1. (Kw) gêlis, enggal.








Kata kunci/keywords: arti aglis, makna aglis, definisi aglis, tegese aglis, tegesipun aglis
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org