agring

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

agring Aksara Jawa: (ha)ꦒꦿꦶ (gri) (ng)

  1. (Kw) lara
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti agring, makna agring, definisi agring, tegese agring, tegesipun agring
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org