agrong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

agrong Aksara Jawa: (ha)ꦒꦿꦺꦴ (gro) (ng)

  1. (Kw) (jurang agrong) jurang jêro.








Kata kunci/keywords: arti agrong, makna agrong, definisi agrong, tegese agrong, tegesipun agrong
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org