agru

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

(agru) Aksara Jawa: (ha)ꦒꦿꦸ (gru)

  1. diagru-agru









Kata kunci/keywords: arti agru, makna agru, definisi agru, tegese agru, tegesipun agru
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.