agya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

agya Aksara Jawa: (ha)ꦒꦾ (gya)

  1. (Kw) enggal, rikat;
Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti agya, makna agya, definisi agya, tegese agya, tegesipun agya

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.