agya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

agya Aksara Jawa: (ha)ꦒꦾ (gya)

  1. (Kw) enggal, rikat;
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti agya, makna agya, definisi agya, tegese agya, tegesipun agya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org