ahlul

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

ahlul Aksara Jawa: ꦲꦃꦭꦸꦭ꧀ krama/ngoko

  1. (Ar) ak wong kang pintêr (putus) ing ...








Kata kunci/keywords: arti ahlul, makna ahlul, definisi ahlul, tegese ahlul, tegesipun ahlul Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org