akrak-akrak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

akrak-akrak Aksara Jawa: (ha)ꦏꦿ (kra)ꦏ꧀ (k) (ha)ꦏꦿ (kra)ꦏ꧀ (k) krama/ngoko

  1. ak ropoh lsp. dianggo mêpêti.








Kata kunci/keywords: arti akrak-akrak, makna akrak-akrak, definisi akrak-akrak, tegese akrak-akrak, tegesipun akrak-akrak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org