akrak-akrak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

akrak-akrak Aksara Jawa: ꦲꦏꦿꦏ꧀ꦲꦏꦿꦏ꧀ krama/ngoko

  1. ak ropoh lsp. dianggo mêpêti.








Kata kunci/keywords: arti akrak-akrak, makna akrak-akrak, definisi akrak-akrak, tegese akrak-akrak, tegesipun akrak-akrak Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org