akral

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

akral Aksara Jawa: (ha)ꦏꦿ (kra)ꦭ꧀ (l)

  1. (Kw) ak kiyêng, rosa.








Kata kunci/keywords: arti akral, makna akral, definisi akral, tegese akral, tegesipun akral
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.