alas blêgêdhêgan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

alas blêgêdhêgan

  1. pc alas gêdhe.









Kata kunci/keywords: arti alas blêgêdhêgan, makna alas blêgêdhêgan, definisi alas blêgêdhêgan, tegese alas blêgêdhêgan, tegesipun alas blêgêdhêgan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org