an-dhadhat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

an-dhadhat Aksara Jawa: (ha)ꦤ꧀ (n) (dha) (dha)ꦠ꧀ (t)
Lingga: (dhadhat)

  1. Cithakan:Jk nyuwèk, mbêdhah, ngadhul-adhul.









Kata kunci/keywords: arti an-dhadhat, makna an-dhadhat, definisi an-dhadhat, tegese an-dhadhat, tegesipun an-dhadhat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.