aos

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

aos Aksara Jawa: ꦲꦲꦺꦴꦱ꧀

krama
Krama aos
Ngoko aji
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. rêga, rêrêgan;
  2. ana rêgane;

aos krama/ngoko

  1. mêntês, akèh isine (tmr. pari, kacang lsp);
  2. ent akèh surasane, ngêmu surasa kang mêntês.









Kata kunci/keywords: arti aos, makna aos, definisi aos, tegese aos, tegesipun aosBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=aos&oldid=102686"