aos

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

aos Aksara Jawa: ꦲꦲꦺꦴꦱ꧀

krama
Krama aos
Ngoko aji
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. rêga, rêrêgan;
  2. ana rêgane;

aos krama/ngoko

  1. mêntês, akèh isine (tmr. pari, kacang lsp);
  2. ent akèh surasane, ngêmu surasa kang mêntês.









Kata kunci/keywords: arti aos, makna aos, definisi aos, tegese aos, tegesipun aosBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org