Menyang kontèn

bêbayon

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

bebayon

  1. br aji pangapesan.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti bêbayon, makna bêbayon, definisi bêbayon, tegese bêbayon, tegesipun bêbayon

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.