bêras wuluh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bêras wuluh Aksara Jawa: ꦧꦼ () (ra)ꦱ꧀ (s) (_)ꦮꦸ (wu)ꦭꦸ (lu) (h)

  1. bêras rupane sêmu abang (durung rêsik ênggone nutu);








Kata kunci/keywords: arti bêras wuluh, makna bêras wuluh, definisi bêras wuluh, tegese bêras wuluh, tegesipun bêras wuluh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org