Menyang kontèn

bajul

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

bajul krama/ngoko

  1. êngg baya








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti bajul, makna bajul, definisi bajul, tegese bajul, tegesipun bajul

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.