bajul dharat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bajul dharat

  1. pc bajingan.









Kata kunci/keywords: arti bajul dharat, makna bajul dharat, definisi bajul dharat, tegese bajul dharat, tegesipun bajul dharat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.