bangsawan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bangsawan

  1. (Snk) (Kw) darah luhur.









Kata kunci/keywords: arti bangsawan, makna bangsawan, definisi bangsawan, tegese bangsawan, tegesipun bangsawan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org