barès

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

barès krama/ngoko

  1. lugu (ora duwe sêdya ala);
  2. pc pêsaja, tanpa rêrênggan lsp.








Kata kunci/keywords: arti barès, makna barès, definisi barès, tegese barès, tegesipun barès
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.