barung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

barung

  1. (Kw) barêng (tmr. swara);
  2. krama/ngoko saron (gêndèr, bonang) kang gêdhe;








Kata kunci/keywords: arti barung, makna barung, definisi barung, tegese barung, tegesipun barung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org