baswara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

baswara

  1. (Snk) (Kw) sumorot, gumêbyar.









Kata kunci/keywords: arti baswara, makna baswara, definisi baswara, tegese baswara, tegesipun baswara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org