batal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

batal krama/ngoko

  1. (Ar) ora kanggo (ênggone pasa, wulu lsp, marga nêrak wêwaton);









Kata kunci/keywords: arti batal, makna batal, definisi batal, tegese batal, tegesipun batal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.