bathang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bathang krama/ngoko Aksara Jawa: (ba) (tha) (ng)

  1. bangke (lmr tmr. kewan. ks tm.manungsa);
  2. ent barang sing wis bubrah








Kata kunci/keywords: arti bathang, makna bathang, definisi bathang, tegese bathang, tegesipun bathang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.