bendrong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bendrong krama/ngoko

  1. kothèkan (gejog) dianggo têngara;
  2. araning gêndhing;
  3. êngg pc ikalan bolah (nalika ngundha layangan);








Kata kunci/keywords: arti bendrong, makna bendrong, definisi bendrong, tegese bendrong, tegesipun bendrong
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.