bimba

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

bimba

  1. (Snk) (Kw) ak rêca, pêpêthan.









Kata kunci/keywords: arti bimba, makna bimba, definisi bimba, tegese bimba, tegesipun bimba
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.