biyada

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

biyada

  1. êngg krama/ngoko bocah wadon kang rewang wong duwe gawe;
  2. (Kw) batur wadon ing kraton.








Kata kunci/keywords: arti biyada, makna biyada, definisi biyada, tegese biyada, tegesipun biyada
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org