blèngkèt

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

blèngkèt krama/ngoko

  1. êngg cakêt karo, rakêt;
  2. pc rakêt bangêt (ênggone mêmitran, sih-sinihan);








Kata kunci/keywords: arti blèngkèt, makna blèngkèt, definisi blèngkèt, tegese blèngkèt, tegesipun blèngkèt
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.