blêbah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

blêbah krama/ngoko

  1. dêrês bangêt (tmr. udan ing mangsa rêndhêng);
  2. (blêbah panenan) êngg pc mangsa murah pari (bêras) marga ing êndi-êndi mbênêri panèn.








Kata kunci/keywords: arti blêbah, makna blêbah, definisi blêbah, tegese blêbah, tegesipun blêbah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.