blêdhêng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

blêdhêng

  1. pc katêranganing mlêbu.









Kata kunci/keywords: arti blêdhêng, makna blêdhêng, definisi blêdhêng, tegese blêdhêng, tegesipun blêdhêng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org