blêg

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

blêg krama/ngoko

  1. (mak blêg) swaraning barang antêp tiba;
  2. êngg dina patine ...;
  3. pc padha plêk;
  4. pc byur (tmr. warna);








Kata kunci/keywords: arti blêg, makna blêg, definisi blêg, tegese blêg, tegesipun blêg
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org