bobuk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bobuk

  1. êngg pc turu (têtêmbunganing bocah).









Kata kunci/keywords: arti bobuk, makna bobuk, definisi bobuk, tegese bobuk, tegesipun bobuk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.