bocah kurang janganan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bocah kurang janganan Aksara Jawa: ꦧꦺꦴ (bo) (ca) (h)ꦏꦸ (ku) (ra) (ng) (ja) (nga) (na)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (jangan)

  1. pc kurang ganêp pikirane.









Kata kunci/keywords: arti bocah kurang janganan, makna bocah kurang janganan, definisi bocah kurang janganan, tegese bocah kurang janganan, tegesipun bocah kurang janganan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org