bodhal-badhil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bodhal-badhil

  1. êngg pc pating bradhil (-sranthil).









Kata kunci/keywords: arti bodhal-badhil, makna bodhal-badhil, definisi bodhal-badhil, tegese bodhal-badhil, tegesipun bodhal-badhil
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org