boging

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

boging

  1. êngg pc ompong;
  2. tuwa bangêt
Kacocogna karo
  • bogang.








Kata kunci/keywords: arti boging, makna boging, definisi boging, tegese boging, tegesipun boging
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org