Menyang kontèn

bolak-balik

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

bolak-balik krama/ngoko

  1. êngg menyang mulih, bola-bali;








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti bolak-balik, makna bolak-balik, definisi bolak-balik, tegese bolak-balik, tegesipun bolak-balik

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.