botoh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

botoh krama/ngoko

  1. wong sing adu-adu (main);
  2. ent wong sing njagohi (ngrewangi supaya bisa kêpilih lsp);
  3. utawa bêbotoh êngg ak wong sing ngêmbani prakara;








Kata kunci/keywords: arti botoh, makna botoh, definisi botoh, tegese botoh, tegesipun botoh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.