brah-brèh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

brah-brèh

  1. êngg pc ngêbrèh, ora gêmi.









Kata kunci/keywords: arti brah-brèh, makna brah-brèh, definisi brah-brèh, tegese brah-brèh, tegesipun brah-brèh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.