braja

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

braja (Kw)

  1. gêgaman;
  2. ak barat gêdhe








Kata kunci/keywords: arti braja, makna braja, definisi braja, tegese braja, tegesipun braja
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org