bratayuda

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bratayuda (Kw)

  1. pêrang padha kadang;
  2. pêrang pungkasan.








Kata kunci/keywords: arti bratayuda, makna bratayuda, definisi bratayuda, tegese bratayuda, tegesipun bratayuda
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.