brayat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

brayat krama/ngoko

  1. sanak sêdulur sabatih (tunggal saomah);









Kata kunci/keywords: arti brayat, makna brayat, definisi brayat, tegese brayat, tegesipun brayat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org