brayat

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

brayat krama/ngoko

  1. sanak sêdulur sabatih (tunggal saomah);








Kata kunci/keywords: arti brayat, makna brayat, definisi brayat, tegese brayat, tegesipun brayat

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.