bruwêt

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bruwêt krama/ngoko

  1. ora cêtha pandêlênge;
  2. ent kuwur, susah.








Kata kunci/keywords: arti bruwêt, makna bruwêt, definisi bruwêt, tegese bruwêt, tegesipun bruwêt
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.